نان باگت یک نان فرانسوی سنتی بلند و باریک است که در سراسر جهان به دلیل ترد بودن و طعم دلپذیرش محبوب است. تهیه نان باگت در خانه ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما با این دستورالعمل ساده می توانید به راحتی نان های باگت خانگی خوشمزه ای درست کنید.
مواد لازم
- 500 گرم آرد نان
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 و 1/2 فنجان آب گرم
- 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال
برای رومال:
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری آب
دستورالعمل
تهیه خمیر
در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و شکر را مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه، آب گرم را ریخته و مخمر را اضافه کنید. اجازه دهید مخمر به مدت 5 دقیقه فعال شود.
خمیر کردن
مخمر فعال شده را به مواد خشک اضافه کنید و خمیر کنید تا یک خمیر نرم و الاستیک تشکیل شود. خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید.
اولین تخمیر
خمیر را در یک کاسه کمی چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید در جای گرم به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، استراحت کند.
شکل دادن
بعد از اولین تخمیر، خمیر را مشت کنید تا هوای اضافی خارج شود. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک میله بلند درآورید.
دومین تخمیر
نان های باگت را روی یک سینی پخت پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید، روی آن ها را بپوشانید و بگذارید در جای گرم به مدت 30-45 دقیقه یا تا زمانی که حجم آن ها دو برابر شود، استراحت کند.
رومال زنی و برش زدن
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید. نان های باگت را با مخلوط تخم مرغ رومال کنید و با استفاده از یک چاقوی تیز چند برش مورب روی آن ها ایجاد کنید.
پخت
نان های باگت را به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند و ترد شوند، بپزید.
خنک شدن و سرو
نان های باگت را از فر خارج کرده و روی یک توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند. نان های باگت را تا زمانی که آماده سرو شوند، در یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف دربسته نگهداری کنید.
نکات
- از آرد نان با کیفیت بالا استفاده کنید تا نان ترد شود.
- مخمر را در آب خیلی داغ یا خیلی سرد فعال نکنید، زیرا این کار می تواند آن را از بین ببرد.
- خمیر را خوب ورز دهید تا الاستیک شود و گلوتن ایجاد شود.
- خمیر را در جای گرم استراحت دهید تا فرآیند تخمیر به درستی انجام شود.
- نان های باگت را بیش از حد نپزید، زیرا این کار باعث سفت شدن آن ها می شود.