تبلیغات
علمیران - لیست پایان نامه های دانلودی متن کامل در سایت: 40y.ir

پایان نامه: مدل سازی درصد چربی جامد و نقطه ذوب مخلوط‌های دو جزیی پالم اولئین کاملاً هیدروژنه و روغن سویای اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی
پایان نامه: مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین 1M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بدون چربی
پایان نامه : بررسی میزان بقاء لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 ریزپوشانی شده توسط صمغ فارسی در ماست و در شرایط شبیه‌ سازی شده گوارشی
پایان نامه : تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر UF ایرانی
 پایان نامه :بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی
پایان نامه : مطالعه تخمیر و نیم پخت کردن و نگهداری نان سنگک به صورت منجمد و غیر منجمد
 پایان نامه :ارزیابی خصوصیات زراعی و محتوای اسانس تولیدی در نعناع
 پایان نامه :بررسی تأثیر ترکیبی بسته‌بندی با اتمسفر تعدیل‌شده با اسانس‌های گیاهی بر کیفیت انبارداری میوه
 پایان نامه:تاثیر پوشش خوراکی کنسانتره پروتئین آب پنیر با عصاره مرزه بر فعالیت اکسایشی و قارچی در مغز بادام زمینی
 پایان نامه :استخراج پروتئین از کنجاله آفتابگردان و بررسی ویژگی‌های عملکردی آن
 پایان نامه :بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در فرآورده های آبزیان
 پایان نامه :پروژه بررسی روش¬های مختلف استخراج پروتئین و تولید پودر پروتئین از ماهی کیلکا
 پایان نامه :سرب و کادمیوم در شیــرخشـک نوزادان

پایان نامه های رشته صنایع

 پایان نامه  رشته مهندسی صنایع :ﻧﺎﻧﻮﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺖ ﻫﺎی ﭘﻠﻲ اﺳﺘﺮ ﻏﻴﺮ اﺷﺒﺎع
پایان نامه  رشته صنایع : ارائه چارچوبی برای اجرای مدیریت دانش در زنجیره تامین
پایان نامه  رشته صنایع :طراحی و توسعه یک سیستم پشتیبانی تصمیم گیری در برنامه ریزی استراتژیک
 پایان نامه  صنایع : پیش بینی رضایت مندی مشتریان پس از اجرای مولفه های استانداردهای مدیریت کیفیت
 پروژه رشته صنایع غذایی : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه‌های غیرالکلی گازدار
پایان نامه  رشته صنایع : مدلی مبتنی بر نگاشت بیتی و تابع دستور جهت کنترل دسترسی در بانک اطلاعات XML
پایان نامه رشته صنایع غذایی : استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات به عنوان جایگزین روغن
 پایان نامه رشته صنایع غذایی : بهینه سازی فرآیند خشک کردن حلقه های پیاز
 پایان نامه رشته کشاورزی – صنایع غذایی :بررسی تاثیر فرایندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده
 پایان نامه  رشته صنایع غذایی : بررسی اثر روش خشک کردن ترکیبی بر روی خصوصیات کیفی ازگیل ژاپنی
 پایان نامه  رشته صنایع غذایی : اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان
پایان نامه  رشته صنایع غذایی : بررسی آلودگی بستنی های سنتی شهرگرگان به باکتری های اشریشیاکلی
پایان نامه  رشته صنایع غذایی : بررسی اثر نانوذرات خاک رس و دی اکسید سیلیکون
پایان نامه رشته مهندسی صنایع : بررسی اثر نانوذرات خاک رس و دی اکسید سیلیکون بر خواص مکانیکی
پایان نامه  رشته صنایع غذایی : بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی گیاهی
پایان نامه  رشته صنایع غذایی : افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ
پایان نامه  رشته صنایع : بررسی وجود فلزات سنگین ، مقادیر نیترات ونیتریت
 پایان نامه  رشته صنایع غذایی با عنوان : مصرف ماست در ایران و جهان
پایان نامه  رشته صنایع غذایی : بررسی اثر نانو خاک رس روی فیلم¬های ترکیبی زیست تخریب پذیر
پایان نامه  رشته صنایع با موضوع سرانه مصرف همبرگرو رتبه ایران
پایان نامه  صنایع : بررسی اثر پیش فرایند های اسمز واولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درکیوی
پایان نامه  صنایع : بررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های الکتریکی پالسی بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درهویج
پایان نامه  رشته صنایع غذایی : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت
پایان نامه  رشته صنایع : ارزیابی امکان استفاده از نشانگر مولکولی ISSR در بررسی تنوع ژنتیکی آفتابگردان

دانلود در سایت 40y.ir
دنبالک ها: [cb:post_related_link_name]،